Vissen & vangen

Snoekvissen Veluwe Meer

<p>Veluwe meer snoekvissen</p>

Waar de andere DK boys als voorbeeldige huisvaders terug huiswaarts keerden na het Vinkeveen weekend vertrokken de Magical Brothers van daaruit naar het Veluwe Meer. Ook daar werden de nodige snoeken aan de tand gevoeld met @rt-Baits kunstaas.


Vistrip Vinkeveen

<p>snoekvissen Vinkeveense plassen</p>
Een weekendje op stap met de DK boys. Compleet gekkenhuis!!!
Hopelijk ben je niet bang van grote snoeken, anders ga je best effe zitten als je dit opent!
Snkgrt,
Nico

Gent : Open Streetfishing 2014

<p>open streetfishing Gent&nbsp;</p>

Tibault zat vol spanning te wachten op open street Fishing Gent. 75 teams stonden aan de start van deze mooie viswedstrijd. De baarzen en snoekbaarzen speelden gelukkig het spelletje mee.

Locatie bellyboat dag 26/10/2014

<p>Den Bommel</p>

Beste deelnemers van de bellyboat dagen,

Bij deze maken we de plaats van afspraak en het parcours kenbaar van de tweede bellyboatdag van 2014.

 

Winter vissen

<p>winter snoek</p>

Nico was afgelopen week nog enthousiast over het mooie herfstweer, deze week wordt hij zonder pardon de winter in gekatapulteerd. Waar hij vorige week nog het open water op kon neemt hij nu, met vismaat Frans, zijn toevlucht tot de polders. 

Herfst snoeken

<p>snoekvissen herfst</p>

Snoekvissen in de herfst is volgens Nico een van de mooiste visserijen die er bestaan. Tijdens een van de afgelopen herfstdagen ging hij  met Michel op pad en maakte van de gelegenheid gebruik om ons een artikeltje te presenteren over herfst snoeken.

Heilbot en kabeljauw

<p>heilbot vissen Alaska</p>

In het laatste deel van zijn verslag over zijn visreis naar Alaska heeft Bart het over de heilbot en kabeljauw visserij daar. Onze geijkte roofvistechnieken technieken blijken ook daar te werken.

 

bellyboat dag 28/09

<p>belly boat vissen</p>

Op 28 september ll ging de eerste manche van de belly boat wedstrijd 2014 door. Een twintigtal deelnemers doken op die mooie nazomerdag het hollands diep in.

 

Deel 4 Alaska: Actische vlagzalm en forel

<p>vlagzalm vissen Alaska</p>

Met de spin- en de vliegvishengel in de hand gingen de Mylles  de vlagzalm en de forel achter de vinnen. In Alaska maakten ze zo enkele grote rivieren onveilig.

Predatortour 2014 Ierland

Nico ging met de twee Franskes naar Ierland om voor te vissen en om deel te nemen aan de Predatortour 2014. De forellen aldaar gingen wat dwars liggen en de grote snoeken sprongen niet de boot in maar ze deden het al bij al niet slecht daar.