Vissen & vangen

Bellyboat dag 18/01 afgelast

<p>belly boat vissen</p>

Door smeldende sneeuw en een wind van 4 die op loopt tot 6 beaufort zien wij ons genoodzaakt om de bellyboat dag weer eens te annuleren. We prikken weldra een andere datum.

Peter De Kock

2dehands vismateriaal

Tweedehandsbeurs 22, 23 en 24 januari

<p>tweedehands pluggen</p>

Onze klanten brachten meer dan 600 pluggen, 100 hengels, 70 molens en reels, twee bellyboats, drie dieptemeters en nog veel meer binnen voor verkoop op onze tweedehandsbeurs. Prachtige tweedehands visspullen van topmerken.
Doe er je voordeel mee.

 

Tweedehands beurs

22, 23 en 24 januari 2015

<p>tweedehands visgerief</p>

Op vraag van zijn klanten organiseert Hengelsport De Kock deze winter weer een tweedehandsbeurs voor roofvismateriaal. Op 22, 23 en 24 januari 2015 kan iedereen zijn 2dehands roofvisspullen in de winkel te koop aanbieden. Het vismateriaal wordt aan de door u bepaalde verkoopprijs aangeboden. Voor meer info : 

Let it snow, let it snow…

<p>winter snoekbaars</p>

Omdat de sneeuw van het eindejaar het verkeer bemoeilijkte in Nederland besloten onze pro-staffers om dichter bij wat te gaan verticalen, en dat was geen verkeerde keuze zo bleek.

Volgende bellyboatdag 18/01/2015

<p>bellyboat</p>

Ter vervanging van de bellyboatdag van 21/12/2014 hebben we de volgende bellyboatdag gepland voor 18/01/2015. Zij die al inschreven voor 21/12 moeten hun inschrijving niet vernieuwen. Wil je deelnemen maar was je nog niet ingeschreven? 

Alvast een goede vangst gewenst,

Peter

De beste wensen voor het nieuwe jaar!

<p>nieuwjaarswensen</p>

Peter De Kock en zijn Pro Staf Team wensen iedereen een visrijk jaar en veel fun met de visvrienden.

<p>snoeken vangen in de polder</p>

Frans Omen  nam Frank Myle mee naar de stad om er op de polders te vissen. De Angus uit de DK Collectie en de Ribbit van Art-Baits deden het betere werk.

Rapala Super Shad Rap

<p>Super Shad Rap</p>

Franske bezorgt ons geregeld een artikel over kunstaas klassiekers. Deze keer heeft hij het over De Super Shad Rap van Rapala. Een oudje dat nog steeds dienst bewijst.

Vispas 2015

<p>vispas 2015</p>

De Vispas, de Nederlandse vergunning, voor 2015 is vanaf heden te verkrijgen bij Hengelsport De Kock. 

Comments