Vissen & vangen

Locatie bellyboat dag 26/10/2014

<p>Den Bommel</p>

Beste deelnemers van de bellyboat dagen,

Bij deze maken we de plaats van afspraak en het parcours kenbaar van de tweede bellyboatdag van 2014.

 

Winter vissen

<p>winter snoek</p>

Nico was afgelopen week nog enthousiast over het mooie herfstweer, deze week wordt hij zonder pardon de winter in gekatapulteerd. Waar hij vorige week nog het open water op kon neemt hij nu, met vismaat Frans, zijn toevlucht tot de polders. 

Herfst snoeken

<p>snoekvissen herfst</p>

Snoekvissen in de herfst is volgens Nico een van de mooiste visserijen die er bestaan. Tijdens een van de afgelopen herfstdagen ging hij  met Michel op pad en maakte van de gelegenheid gebruik om ons een artikeltje te presenteren over herfst snoeken.

Heilbot en kabeljauw

<p>heilbot vissen Alaska</p>

In het laatste deel van zijn verslag over zijn visreis naar Alaska heeft Bart het over de heilbot en kabeljauw visserij daar. Onze geijkte roofvistechnieken technieken blijken ook daar te werken.

 

bellyboat dag 28/09

<p>belly boat vissen</p>

Op 28 september ll ging de eerste manche van de belly boat wedstrijd 2014 door. Een twintigtal deelnemers doken op die mooie nazomerdag het hollands diep in.

 

Workshop streetfishing (baars )

<p>Visworkshop streetfishing<span>&nbsp;</span></p>

Op vraag van zijn klanten plant Hengelsport De Kock weer enkele workshops streetfishing voor baars. 
William neemt de kandidaten mee naar het kanaal Leuven - Mechelen. 
Wil je graag de kneepjes leren kennen van het baars vissen lees dan meer hier en schrijf je in voor onze streetfishing workshop.

 

 

Deel 4 Alaska: Actische vlagzalm en forel

<p>vlagzalm vissen Alaska</p>

Met de spin- en de vliegvishengel in de hand gingen de Mylles  de vlagzalm en de forel achter de vinnen. In Alaska maakten ze zo enkele grote rivieren onveilig.

Predatortour 2014 Ierland

Nico ging met de twee Franskes naar Ierland om voor te vissen en om deel te nemen aan de Predatortour 2014. De forellen aldaar gingen wat dwars liggen en de grote snoeken sprongen niet de boot in maar ze deden het al bij al niet slecht daar. 

Alaska deel 3 : Coho en Rockfish

<p>zilver zalm Alaska</p>

In deel drie van hun Alaska reis vissen de Mylles op Seward bay. Daar belagen ze zilver zalm ( coho ) en Rockfish met lepels en pluggen.

Zeebaars vissen op de zandbanken

<p>zandbanken zeebaars</p>

Mark zijn vismaat wou zijn nieuwe RIB boot testen en die test bracht al direct wat zeebaars aan boord. De pilker werd ingezet om baars en poon van de zandbanken en vanachter richeltjes te plukken.