Vissen & vangen

Relax shads

De collectie Relax shads werd weer aangevuld en uitgebreid, ziehier een greep uit het assortiment.

Klein materiaal

In de zomer schakelt Frans over naar de visserij met licht materiaal. Gericht op baars maar daar lopen ook al eens snoekbaarzen en snoeken tussen door.  

Zomerse metersnoeken

Het gebeurt niet vaak, zeker in de zomer niet, maar afgelopen week gingen de metersnoeken er helemaal voor op de grote meren. Bart laat ons meegenieten met een mooi verslagje.

Op visvakantie in Zweden

<p>Visvakantie Zweden</p>

De verkenningstocht van Frank en Bart Mylle in Rydaholm ( Zweden ) in 2013 was zo bevallen dat ook Franske, Frans en Nico het zagen zitten om daar op visvakantie te gaan. Nico geeft ons een beeld van de streek en het water, daarenboven geeft hij tips en tricks voor vat de visserij betreft.

Nieuw : 1+1 zeebaars hengel van St Croix

Goed nieuws voor de liefhebbers van de zeebaars visserij. Een juweeltje uit de St Croix collectie is nu verkrijgbaar in de 1+1 versie. 

zeebaars hengel

Snoekbaars vissen in de dokken van Antwerpen

<p>in de dokken op snoekbaars vissen</p>

William en Peter trokken er met plattelandsTV op uit voor een filmpje over snoekbaars vissen in de dokken van Antwerpen. Ze hebben het over de seizoenen, de montages en het gebruikte materiaal. Daarenboven verschijnen er natuurlijk ook wat snoekbaarzen voor de lens.

Gouden stekelridders en groenjassen

<p>snoekbaars vissen in de zomer</p>

Bart maakte van een zwoele zomerdag een mooie visdag. Hij trok er met Vince en zijn vaste vismaten Frank en Timur op uit om een dagje de roofvissen te belagen op groot water.

lees meer

Op Platvis vissen op de Noordzee

<p>Platvis vangen op de noordzee</p>

Als het roofvisseizoen ten einde loopt in Nederland neemt Peter met zijn vismaten de tijd om op platvis te gaan vissen op de Noordzee. Rekening houdend met de stroming passen ze hun montage aan.

Zeebaars seizoen, van start

<p>start zeebaars seizoen</p>

Door de lage watertemperatuur op zee was het langer wachten dan normaal eer de eerste zeebaarzen gevangen werden op zee. Het duurde tot de tweede week van mei eer Mark onze gestekelde vrienden aan de vinnen kon.