Vissen & vangen

zeebaars vissen : deel 10

<p>dyneema voor zeebaars</p>

In deel 10 van zijn 12 delige reeks over zeebaars vissen wijdt Mark uit over de voor- en nadelen van nylon en dyneema bij het wrakvissen op de Noordzee.

 

Tweedehandsbeurs

<p>tweedehands visgerief<span>&nbsp;</span></p>

Heb jij gebruikte roofvisspullen die je graag zou omruilen voor nieuw materiaal? Ben je op zoek naar je lievelings molen, maar wordt die niet meer gemaakt? Hengelsport De Kock organiseert dit voorjaar een tweedehandsbeurs voor roofvismateriaal. Op 8, 9 en 10 mei kan iedereen zijn 2dehands roofvisspullen in de winkel te koop aanbieden. 

 

Skrei vissen Noorwegen

<p>Noorwegen skrei vissen<span>&nbsp;</span></p>

Bart ging met Frank, Peter en Guy op visvakantie in Noorwegen. Het doel van de trip was om elk een 30kg+ skrei op het droge te krijgen. Het hoge Noorden stelde onze visvrienden niet teleur, de verwachtingen werden ruim overtroffen.

Afsluiten in schoonheid…

<p>einde snoekbaars seizoen<span>&nbsp;</span></p>

Nico's oog viel op een rustig watertje om het seizoen af te sluiten. En dat watertje bleek het juiste watertje te zijn; hij sloot er in schoonheid het seizoen af.

 

DK Mad Ball

<p>mad ball jerk bait</p>

De Mad Ball, de hybride jerk bait uit de DK collectie is vanaf heden ook in onze webwinkel te koop. We doen ons uiterste best om de voorraad op peil te houden, wat gezien de vraag niet eenvoudig is.
Neem een kijkje in onze hengelsport webshop voor de beschikbare kleuren.

 

Deel 9 : Pilkeren op zeebaars

<p>pilkeren op zeebaars<span>&nbsp;</span></p>

In deel negen van zijn twaalfdelig werk doet Mark ons de do's en don't uit de doeken voor wat het pilkeren op zeebaars betreft. 

 

Zeebaarzen met de shad : Deel 8

<p>zeebaars vissen met de shad</p>

In deel 8 van zijn werk over zeebaarzen legt Mark ons uit hoe we best met de shad op zeebaars vissen. Ook de meest gemaakte fouten worden besproken.

 

Snoekbaarzen met lichte loodkopjes

<p>snoekbaarzen</p>

Bart ging er met zoon Timur op uit om de snoekbaarzen te belagen met shads op lichte loodkopjes. De aandachtige lezer krijgt onderweg flink wat tips en tricks voor deze, uitzonderlijk zonnige, maand maart.

 

Deel 7 : Ankeren op zee

<p>op zee ankeren</p>

In deel 7 van zijn 12 delig werk over zeebaars vissen legt Mark ons uit hoe we best ankeren bij een wrak. Wil je een leuke visdag op zee dan doe je dat op zo'n manier dat je anderen noch jezelf frustreert. Eerst en vooral is dat rekening houdend met de stroming en de wind....

 

Muddler

<p>@rt-baits Muddler<span>&nbsp;</span></p>

De Muddler - de imitatie van @rt-baits voor de goby, de invasieve donderpad - is vanaf heden in 7 kleuren verkrijgbaar in onze webshop.