Vissen & vangen

Plattelands TV

<p>Vis TV<span>&nbsp;</span></p>

De leden van ons Pro Staf Team gingen er geregeld op uit met Plattelandstv. Op vraag van onze bezoekers hebben we de links naar alle visfilmpjes verzameld op één pagina. Geniet er van!

 

Workshop streetfishing ( snoekbaars )

<p>workshop snoekbaars vissen<span>&nbsp;</span></p>

Vanwege het succes van de workshop streetfishing op snoekbaars, gaan we er in de dokken van Antwerpen opnieuw mee van start. William neemt telkens 6 kandidaten mee op pad om de tips en tricks kenbaar te maken waarmee je Antwerpse snoekbaarzen kan vangen. Kijk vlug voor de nieuwe data, de plaatsen zijn beperkt.

 

Meter snoeken

<p>meter snoeken<span>&nbsp;vangen</span></p>

Volkmar Strikkers ging twee weken op pad met enkele Creepers en Beasts van @rt-Baits aan de speld. Deze feeld test resulteerde in een aantal mooie foto's van meter snoeken.

Zeebaarsvuur

<p>zomer zeebaars</p>

Soms begint het bij Mark te kriebelen en dan moet hij dringend de zee op. Ook in de zomer is er goed zeebaars te vangen op de wrakken. Kunstaas doet bij Mark nog steeds het betere werk.

 

Feestje winnaars predator tour

<p>predator tour winnaars 2014<span>&nbsp;</span></p>

Aanstaande zaterdag 28/06 vieren we de overwinning vande predator tour. Frank en Bart Mylle, van het De Kock/@rt-baits team haalden voor de tweede keer de volledig uitgeruste visboot naar België en dat verdient een feestje. Iedereen die de winnaars eens persoonlijk wil ontmoeten en feliciteren, is welkom. We beginnen er aan om 18uur en zien wel waar we eindigen.  

Opening visseizoen 2014

<p>visseizoen opening</p>

Nico zette het visseizoen anders in dan gewoonlijk. In plaats van met de jerkbait te starten liet hij deze keer de shad te water en dat bleek de juiste keuze.

 

Predatortour 2014

<p>2014 predatortour<span>&nbsp;</span></p>

Proficiat voor de Magical Brothers! De tweede Lund visboot is binnen. Voor de tweede keer op rij winnen Bart en Frank Mylle de Predatortour. Weldra meer over hun avonturen op het Volkerak. Hou je alvast klaar om ze in de bloemetjes te zetten. Waar is da feestje? Je hoort er van.

Zeebaarsfestijn

<p>zeebaarzen vangen voorjaar</p>

Mark trok er op uit om de zeebaarzen te belagen op de verre wrakken. Dat werd een dag met een gouden randje waarvan hij ons rijkelijk laat mee genieten met dit verslag.

Nabeschouwing

<p>noordzee zeebaars vissen</p>

Mark is alweer volop aan't zeebaarzen maar maakt toch nog even de tijd voor een epiloog, voor wat nadere uitleg bij de inhoud van zijn werk over zeebaars vissen.

Workshops snoekbaars vissen vanaf de kant.

<p>visworkshop</p>

Onze workshop snoekbaars vissen, vanaf de oever gaat weer van start. Voor wie nieuwsgierig is naar hoe het er op zo'n workshop aan toe gaat, maakte Plattelands TV een filmpje.


Voor meer info en om in te schrijven :  

Comments