Vissen & vangen

Deel 2 : King Salmon en Roze zalm

<p>zalmvissen in alaska</p>

In deel 2 van zijn verslag over zijn visvakantie in Alaska gaat Bart met zijn familie de king en roze zalm achter de vinnen. De vistekken, technieken en het te gebruiken kunstaas worden nauwkeurig beschreven.

Nazomer zeebaars

<p>zeebaars nazomer</p>

Mark maakt ons warm om te genieten van de nazomer zeebaars visserij. Speed spinning bij de wrakken en op de banken, met de pilker en met de plug.

Belly boat vissen

belly boat vissen

Voor het zesde jaar op rij worden de Belly boat dagen georganiseerd en het succes ervan groeit. Mede door de enthousiaste mond-aan-mond-reclame zaten we voor het seizoen 2013 al snel aan de limiet van 30 deelnemers. Lees de verslagen van het afgelopen seizoen wedstrijd vissen vanuit de belly boat en schrijf je nu al in voor de volgende bellyboat dagen. 

Alaska deel 1 : Sockeye of Red salmon (rode zalm)

<p>Zalmvissen in Alaska</p>

In deel 1 van hun Alaska reis  gaat de familie Mylle de Sockeye en Red salmon achter de vinnen. Bart heeft het uitgebreid over de materialen en technieken en geeft tips om de beste visstekken te vinden. Lees over hun avonturen op de Kenai en de Kasilof rivier.

Luilekker vissen

<p>snoekbaars vangen in de herfst</p>

Onze kampioenen zijn niet te stoppen. Bart is nog maar net terug uit Alaska en Frank heeft nog maar net een vismaraton van 24 visdagen achter de rug of de heren staan alweer mega roofvissen te hijsen in Nederland. Luilekker vissen noemen zij dat.

Zuid Frankrijk

kopvoorn en black bass

<p>Visvakantie Frankrijk</p>

Thibault vergezelde zijn familie voor een mobilhome reisje naar zuid Frankrijk en had black bass op zijn verlanglijstje staan. Hoe droom werkelijkheid werd legt hij ons uit in dit reisverslag.

Visvakantie Alaska ( inleiding )

<p>Alsaka visvakantie</p>

Bart ging met de hele familie Mylle + op vakantie in Alaska. En bij de Mylles is vakantie visvakantie of wat dacht je. In zeven delen laten ze ons mee genieten van hun vangsten en het natuurschoon aldaar.  

Polder vissen in de zomer

<p>polder vissen in de zomer</p>

Danny en Peter tonen hoe men in dichtbegroeide zomer polders toch op snoek kan vissen. Een hele reeks hard kunstaas passeert de revue maar het is uiteindelijk zacht kunstaas dat de klus klaart.



 

Workshop streetfishing (baars )

<p>Visworkshop streetfishing<span>&nbsp;</span></p>

Op vraag van zijn klanten plant Hengelsport De Kock weer enkele workshops streetfishing voor baars. 
William neemt de kandidaten mee naar het kanaal Leuven - Mechelen of naar het Kempisch kanaal. 
Wil je graag de kneepjes leren kennen van het baars vissen lees dan meer hier en schrijf je in voor onze streetfishing workshop.

 


Suick Thriller

<p>jerkbait Suick</p>

Frans Oomen gaat geregeld op stap met een oudje in de kunstaas tas. In dit artikel heeft hij het over de jerkbaits van Suick, een kunstaas dat in de jaren dertig van de vorige eeuw ontworpen werd om muskies mee te verleiden. 

 

Comments