Vissen & vangen

De Ribbit, een echte voorjaarstopper

<p>Fishkix Ribbit</p>

In het voorjaar, als de snoekbaarzen hun nestplaatsen beginnen te bezoeken, vertoeven ze vaak op water van 2 meter diep en minder. Nico gaat tijdens deze periode op stap met de Fishkix Ribbit als kunstaas.

 

Snoeken met shads

Terug naar de basis deel 5

<p>op snoeken vissen met de shad</p>

In het vijfde en laatste deel over snoeken in de polder heeft Frans het over zacht kunstaas. Vistechnieken en montages voor Shads, kikkers en v-tails passeren de revue deze keer.

lees meer

Snoek spinners & pluggen

Terug naar de basis: deel 4

<p>snoek spinners</p>

In deel 4, van zijn "terug naar de basis" bijdrage over snoekvissen op de polder, heeft Frans het over twee kunstaas klassiekers. De snoek spinners en pluggen.

klik hier   

2dehands vismateriaal

Tweedehandsbeurs 21, 22 en 23 januari

<p>tweedehands pluggen</p>

Onze klanten brachten meer dan 300 pluggen swimbaaits, jerk baits, 80 hengels, 30 molens en reels, dieptemeters,  en nog veel meer binnen voor verkoop op onze tweedehandsbeurs. Prachtige tweedehands visspullen van topmerken.
Doe er je voordeel mee. Nog spullen binnen brengen kan tot en met woensdag 20/01.

 

p.e. lijn

<p>pe lijnen momoi</p>

Na uitgebreide tests met de p.e. lijnen van Momoi heeft Bart 80% van zijn molens en reels opgespoeld met deze hoog technologische visdraad. In een materiaal review legt hij ons uit waarom.


lees meer

Swimbaits en jerkbaits

Terug naar de basis: deel 3

<p>swimbaits en jerkbaits</p>

Na zijn uitleg over de stekken en het materiaal voor de poldervisserij heeft Frans het over de Swimbaits en Jerkbaits die hij het liefst inzet om de snoeken aan de vinnen te komen.

lees meer

Tweedehandsbeurs

<p>tweedehands visgerief<span>&nbsp;</span></p>

Heb jij gebruikte roofvisspullen die je graag zou omruilen voor nieuw materiaal? Ben je op zoek naar je lievelings molen, maar wordt die niet meer gemaakt? Hengelsport De Kock organiseert dit voorjaar een tweedehandsbeurs voor roofvismateriaal. Op 21, 22 en 23 januari kan iedereen zijn 2dehands roofvisspullen in de winkel te koop aanbieden. Het vismateriaal wordt aan de door u bepaalde verkoopprijs aangeboden. Voor meer info : 

 

De beste wensen voor het nieuwe jaar!

<p>nieuwjaarswensen</p>

Peter De Kock en zijn Pro Staf Team wensen iedereen een visrijk jaar en veel fun met de visvrienden.

Met de popper op Giant Trevally vissen

<p>Giant Trevally vissen met de popper</p>

Bart en Pascale lieten Havelock eiland links liggen in reisden richting De zuidelijke Andaman eilanden om er op GT's te gaan vissen met oppervlakte kunstaas. De Giant Trevallys kregen poppers op het dieet. 

Vismateriaal voor snoek

Terug naar de basis: deel 2

<p>vismateriaal snoek</p>

Frans heeft het in het tweede deel van zijn " basistechnieken voor de snoek visserij " over de beste gereedschappen en materialen om de snoek mee te belagen. Hij geeft ons de meest bruikbare tips voor het polder vissen.   

lees meer

Comments