Vissen & vangen

Hengelsport opendeurdagen

Zaterdag 2 en zondag 3 mei 2015 van 9u00 tot 17u00

Peter de Kock selecteerde weer de beste roofvismaterialen uit tal van catalogussen en houdt samen met zijn enthousiaste team van deskundige medewerkers en testvissers zijn aanbod up-to-date. 
Hij knutselde voor zijn opendeurdagen een uitnodigend programma in elkaar, geeft de nodige kortingen en zorgt zoals gewoonlijk voor een hapje en een drankje. 

Afsluiting visseizoen

<p>visseizoen afsluiting</p>

Hij is terug van weg geweest en de snoekbaarzen zullen het geweten hebben. Nico sloot nog vlug het roofvisseizoen af met enkele vissen van formaat.

Kunstaas nieuws

Tijdens de maand maart mochten we ons beste beentje voor zetten om al het nieuw aangekomen kunstaas een plaasje te geven. 

Sébile Flatt Shad

<p>S&eacute;bile Flatt Shad S&amp;S</p>

Frans Oomen kocht enkele uit de kluiten gewassen Sébile vertikaal pluggen en laat ons de veel belovende eerste resultaten zien.

Bellyboat dag 29/03 afgelast

<p>belly boat vissen</p>

Omwille van een wind van 4 tot 9 beaufort zien wij ons genoodzaakt om de bellyboat dag voor 29/03 weer eens te annuleren.

Voor de mensen die inschreven : Gelieve op de knop hier beneden te klikken om ons een berichtje te laten met uw rekeningnummer.
Dan kunnen we het inschrijvingsgeld van de laatste bellyboatdag terug storten.
We hopen op beter weer voor het seizoen 2015-2016.

Peter en het Pro Staf Team

Beste kunstaas

<p>beste kunstaas</p>

Het beste kunstaas? De Ribit of de DK Move vertical? Bart vergelijkt de twee @rt-Baits shads en legt ons uit waar en wanneer ze het best inzetbaar zijn.


Receptie opening Streetfishing corner

<p>Streetfishing kunstaas</p>

Workshop streetfishing 07/03 en 14/03 Volzet

<p>workshop snoekbaars vissen</p>

Onze workshop streetfishing snoekbaars van 07/03 en 14/03 zijn vozet. Weldra prikken we datums voor nieuwe workshops streetfishing baars en snoekbaars, je hoort er tijdig van.