Vissen & vangen

Gratis workshops kunstaas montages

13 en 14 december 2014

<p>Gratis visworkshop</p>

Op zaterdag 13 en zondag 14/12 demonstreren Bart, Nico, Danny en William u knopen en montages. Met al uw vragen over de manier waarop je daar het best mee vist kan je natuurlijk ook bij hen terecht. Doe je voordeel tijdens deze tweedaagse. Peter geeft 15% kassa korting op alle aankopen.


Tweedehands beurs

22, 23 en 24 januari 2015

<p>tweedehands visgerief</p>

Op vraag van zijn klanten organiseert Hengelsport De Kock deze winter weer een tweedehandsbeurs voor roofvismateriaal. Op 22, 23 en 24 januari 2015 kan iedereen zijn 2dehands roofvisspullen in de winkel te koop aanbieden. Het vismateriaal wordt aan de door u bepaalde verkoopprijs aangeboden. Voor meer info : 

Snoekvissen Veluwe Meer

<p>Veluwe meer snoekvissen</p>

Waar de andere DK boys als voorbeeldige huisvaders terug huiswaarts keerden na het Vinkeveen weekend vertrokken de Magical Brothers van daaruit naar het Veluwe Meer. Ook daar werden de nodige snoeken aan de tand gevoeld met @rt-Baits kunstaas.


Vistrip Vinkeveen

<p>snoekvissen Vinkeveense plassen</p>
Een weekendje op stap met de DK boys. Compleet gekkenhuis!!!
Hopelijk ben je niet bang van grote snoeken, anders ga je best effe zitten als je dit opent!
Snkgrt,
Nico

Gent : Open Streetfishing 2014

<p>open streetfishing Gent&nbsp;</p>

Tibault zat vol spanning te wachten op open street Fishing Gent. 75 teams stonden aan de start van deze mooie viswedstrijd. De baarzen en snoekbaarzen speelden gelukkig het spelletje mee.

Locatie bellyboat dag 26/10/2014

<p>Den Bommel</p>

Beste deelnemers van de bellyboat dagen,

Bij deze maken we de plaats van afspraak en het parcours kenbaar van de tweede bellyboatdag van 2014.

 

Winter vissen

<p>winter snoek</p>

Nico was afgelopen week nog enthousiast over het mooie herfstweer, deze week wordt hij zonder pardon de winter in gekatapulteerd. Waar hij vorige week nog het open water op kon neemt hij nu, met vismaat Frans, zijn toevlucht tot de polders. 

Herfst snoeken

<p>snoekvissen herfst</p>

Snoekvissen in de herfst is volgens Nico een van de mooiste visserijen die er bestaan. Tijdens een van de afgelopen herfstdagen ging hij  met Michel op pad en maakte van de gelegenheid gebruik om ons een artikeltje te presenteren over herfst snoeken.

Heilbot en kabeljauw

<p>heilbot vissen Alaska</p>

In het laatste deel van zijn verslag over zijn visreis naar Alaska heeft Bart het over de heilbot en kabeljauw visserij daar. Onze geijkte roofvistechnieken technieken blijken ook daar te werken.

 

bellyboat dag 28/09

<p>belly boat vissen</p>

Op 28 september ll ging de eerste manche van de belly boat wedstrijd 2014 door. Een twintigtal deelnemers doken op die mooie nazomerdag het hollands diep in.

 

Comments