Vissen & vangen

Predatortour 2014 Ierland

Nico ging met de twee Franskes naar Ierland om voor te vissen en om deel te nemen aan de Predatortour 2014. De forellen aldaar gingen wat dwars liggen en de grote snoeken sprongen niet de boot in maar ze deden het al bij al niet slecht daar. 

Locatie bellyboat dag 28/09/2014

<p>Willemstad</p>

Beste deelnemers van de bellyboat dagen,

Bij deze maken we de plaats van afspraak en het parcours kenbaar van de eerste bellyboatdag van 2014.

 

Alaska deel 3 : Coho en Rockfish

<p>zilver zalm Alaska</p>

In deel drie van hun Alaska reis vissen de Mylles op Seward bay. Daar belagen ze zilver zalm ( coho ) en Rockfish met lepels en pluggen.

Zeebaars vissen op de zandbanken

<p>zandbanken zeebaars</p>

Mark zijn vismaat wou zijn nieuwe RIB boot testen en die test bracht al direct wat zeebaars aan boord. De pilker werd ingezet om baars en poon van de zandbanken en vanachter richeltjes te plukken.

Deel 2 : King Salmon en Roze zalm

<p>zalmvissen in alaska</p>

In deel 2 van zijn verslag over zijn visvakantie in Alaska gaat Bart met zijn familie de king en roze zalm achter de vinnen. De vistekken, technieken en het te gebruiken kunstaas worden nauwkeurig beschreven.

Nazomer zeebaars

<p>zeebaars nazomer</p>

Mark maakt ons warm om te genieten van de nazomer zeebaars visserij. Speed spinning bij de wrakken en op de banken, met de pilker en met de plug.

Belly boat vissen

belly boat vissen

Voor het zesde jaar op rij worden de Belly boat dagen georganiseerd en het succes ervan groeit. Mede door de enthousiaste mond-aan-mond-reclame zaten we voor het seizoen 2013 al snel aan de limiet van 30 deelnemers. Lees de verslagen van het afgelopen seizoen wedstrijd vissen vanuit de belly boat en schrijf je nu al in voor de volgende bellyboat dagen. 

Alaska deel 1 : Sockeye of Red salmon (rode zalm)

<p>Zalmvissen in Alaska</p>

In deel 1 van hun Alaska reis  gaat de familie Mylle de Sockeye en Red salmon achter de vinnen. Bart heeft het uitgebreid over de materialen en technieken en geeft tips om de beste visstekken te vinden. Lees over hun avonturen op de Kenai en de Kasilof rivier.

Luilekker vissen

<p>snoekbaars vangen in de herfst</p>

Onze kampioenen zijn niet te stoppen. Bart is nog maar net terug uit Alaska en Frank heeft nog maar net een vismaraton van 24 visdagen achter de rug of de heren staan alweer mega roofvissen te hijsen in Nederland. Luilekker vissen noemen zij dat.

Zuid Frankrijk

kopvoorn en black bass

<p>Visvakantie Frankrijk</p>

Thibault vergezelde zijn familie voor een mobilhome reisje naar zuid Frankrijk en had black bass op zijn verlanglijstje staan. Hoe droom werkelijkheid werd legt hij ons uit in dit reisverslag.

Comments