Vissen & vangen

Zuid Frankrijk

kopvoorn en black bass

<p>Visvakantie Frankrijk</p>

Thibault vergezelde zijn familie voor een mobilhome reisje naar zuid Frankrijk en had black bass op zijn verlanglijstje staan. Hoe droom werkelijkheid werd legt hij ons uit in dit reisverslag.

Visvakantie Alaska

<p>Alsaka visvakantie</p>

Bart ging met de hele familie Mylle + op vakantie in Alaska. En bij de Mylles is vakantie visvakantie of wat dacht je. In zeven delen laten ze ons mee genieten van hun vangsten en het natuurschoon aldaar.  

Polder vissen in de zomer

<p>polder vissen in de zomer</p>

Danny en Peter tonen hoe men in dichtbegroeide zomer polders toch op snoek kan vissen. Een hele reeks hard kunstaas passeert de revue maar het is uiteindelijk zacht kunstaas dat de klus klaart. 

Workshop streetfishing (baars )

<p>Visworkshop streetfishing<span>&nbsp;</span></p>

Op vraag van zijn klanten plant Hengelsport De Kock weer enkele workshops streetfishing voor baars. 
William neemt de kandidaten mee naar het kanaal Leuven - Mechelen of naar het Kempisch kanaal. 
Wil je graag de kneepjes leren kennen van het baars vissen lees dan meer hier en schrijf je in voor onze streetfishing workshop.

 


Suick Thriller

<p>jerkbait Suick</p>

Frans Oomen gaat geregeld op stap met een oudje in de kunstaas tas. In dit artikel heeft hij het over de jerkbaits van Suick, een kunstaas dat in de jaren dertig van de vorige eeuw ontworpen werd om muskies mee te verleiden. 

 

Over hengels en hun actie

<p>vishengel kopen</p>

De technologische vooruitgang in de aerodynamica leidt er toe dat er steeds lichtere kunststof weefsels op de markt komen die gretig gebruikt worden in de hengelbouw.
Koen stelt vragen bij deze evolutie en tracht vissers terug op het juiste been te zetten bij de aankoop van een nieuwe hengel.

 

Plattelands TV

<p>Vis TV<span>&nbsp;</span></p>

De leden van ons Pro Staf Team gingen er geregeld op uit met Plattelandstv. Op vraag van onze bezoekers hebben we de links naar alle visfilmpjes verzameld op één pagina. Geniet er van!

 

Workshop streetfishing ( snoekbaars )

<p>workshop snoekbaars vissen<span>&nbsp;</span></p>

Vanwege het succes van de workshop streetfishing op snoekbaars, gaan we er in de dokken van Antwerpen opnieuw mee van start. William neemt telkens 6 kandidaten mee op pad om de tips en tricks kenbaar te maken waarmee je Antwerpse snoekbaarzen kan vangen. Kijk vlug voor de nieuwe data, de plaatsen zijn beperkt.

 

Meter snoeken

<p>meter snoeken<span>&nbsp;vangen</span></p>

Volkmar Strikkers ging twee weken op pad met enkele Creepers en Beasts van @rt-Baits aan de speld. Deze feeld test resulteerde in een aantal mooie foto's van meter snoeken.

Zeebaarsvuur

<p>zomer zeebaars</p>

Soms begint het bij Mark te kriebelen en dan moet hij dringend de zee op. Ook in de zomer is er goed zeebaars te vangen op de wrakken. Kunstaas doet bij Mark nog steeds het betere werk.

 

Comments