Vissen & vangen

Streetfishing

<p>video streetfishing</p>

William nam Peter en het Vis vangst T.V. team mee naar de stad voor een filmpje over streetfishing. Tal van baarsjes mochten even voor de lens.

Vakantie Australië

<p>visvakantie Australi&euml;</p>

Alvorens uit Townsville te vertrekken, richting het zuiden van Australië, poste Robin nog de vangst van een Cooktown Salmon.

 

Let it snow, let it snow…

<p>winter snoekbaars</p>

Omdat de sneeuw van het eindejaar het verkeer bemoeilijkte in Nederland besloten onze pro-staffers om dichter bij wat te gaan verticalen, en dat was geen verkeerde keuze zo bleek.

De beste wensen voor het nieuwe jaar!

<p>nieuwjaarswensen</p>

Peter De Kock en zijn Pro Staf Team wensen iedereen een visrijk jaar en veel fun met de visvrienden.

<p>snoeken vangen in de polder</p>

Frans Omen  nam Frank Myle mee naar de stad om er op de polders te vissen. De Angus uit de DK Collectie en de Ribbit van Art-Baits deden het betere werk.

Rapala Super Shad Rap

<p>Super Shad Rap</p>

Franske bezorgt ons geregeld een artikel over kunstaas klassiekers. Deze keer heeft hij het over De Super Shad Rap van Rapala. Een oudje dat nog steeds dienst bewijst.

Vispas 2015

<p>vispas 2015</p>

De Vispas, de Nederlandse vergunning, voor 2015 is vanaf heden te verkrijgen bij Hengelsport De Kock. 

50+ Party

<p>baars vangen</p>

Weer of geen weer, witte koppen hielden de familie Mylle niet tegen om nieuw water te gaan verkennen. De 50 plussers met groot kunstaas maakten de dag goed.

 

Plattelands TV

<p>Vis TV<span>&nbsp;</span></p>

De leden van ons Pro Staf Team gingen er geregeld op uit met Plattelandstv. Op vraag van onze bezoekers hebben we de links naar alle visfilmpjes verzameld op één pagina. Geniet er van!