Vissen & vangen

@rt-Baits only

<p>snoekbaars kunstaas</p>
foto: Rudi Debruyne

Hengelsport De Kock bezoekt dit weekend de Outdoor Fair met het hand gegoten kunstaas van Art-Baits. Het bedrijf werd bekend omwille van zijn groot gamma shads en swimbaits in drijvend, superzacht materiaal. Het hoge drijfvermogen in combinatie met souplesse zorgt er voor dat het kunstaas zich zowel tijdens het snel binnen vissen als het tergend langzaam vissen, zeer natuurlijke gedraagt.
Het  Hengelsport De Kock Pro Staff Team maakt er dagelijks het verschil mee en zet tijdens de beurs in Maurik zijn beste beentje voor. Voor al je vragen betreffende het vissen met zacht kunstaas staan zij u te woord. 

Gesloten van maandag 07/09 t.e.m vrijdag 11/09

<p>gesloten</p>

De winkel zal gesloten zijn van maandag 07/09 tot en met vrijdag 11/09.

Op zaterdag 12/09 zal de winkel weer open zijn .

Groetjes en vang ze,

Peter

Workshop streetfishing ( baars )

Nieuwe datums

<p>Visworkshop streetfishing<span>&nbsp;</span></p>

Op vraag van zijn klanten organiseert Hengelsport De Kock workshops streetfishing. Voor uitleg en demonstraties over het vissen op baars met jigkoppen, dropshot, carolina en texas rigs ben je bij ons op de juiste plaats.
Lees meer hier en schrijf je alvast in voor de volgende streetfishing workshop.

 

 

Augustus; de kreeftjes maand bij uitstek.

Een greep uit ons aanbod

Staylock spelden

<p>klein vismateriaal, visspelden&nbsp;</p>

Frans maakt ons diets dat de zwakste schakel in onze montage vaak de visspelden zijn. Daarom geeft hij met deze vismateriaal recensie tips over dit kleinood.

 

Zomer visserij? Poppers vissen!

Van groot naar klein, van 20 tot 6,5 cm. Nu op voorraad!

Zeebaars vissen in de zomer

<p>in de zomer op zeebaars vissen</p>

De zomermaanden juli en augustus zijn niet de gemakkelijkste maanden om zeebaars te vangen. Mark leert ons dat we mits de nodige creativiteit toch goede resultaten kunnen boeken en dan vooral de mooiste vissen vangen.

Streetfishing mini kunstaas ( los verkrijgbaar )

Visvakantie Zuid Zweden

<p>in Zweden op visvakantie</p>

Visvrienden Tom en Jean-Luc gingen er op uit om een meer in Zuid Zweden onveilig te maken. Ze voelden er de baarzen, snoekbaarzen en snoeken aan de tand. Een mooi verslagje van reislustige klanten.

lees meer