Jan Maex Snoekbaars

Hier volgt mijn top 3 voor snoekbaars!

  • Jan Maex Lucky John

Hoi, mijn naam is Jan Maex en werd door Peter gevraagd om mijn kunstaas top 3 te delen met jullie. De visserij die ik meestal toepas is het ultra light vissen op snoekbaars en baars, dit in havens, kanalen,... Bij deze visserij vind ik het belangrijk dat je meerdere technieken kan toepassen, zodat je op elk moment kan inspelen op de omstandigheden die zich voordoen.

Numéro uno: Tioga (Lucky John)

Een super veelzijdig aasje. Perfect te vissen op alle rigs. Hoewel er 4 maten zijn is de 2,9" het maatje dat bij mij het meest aan de haak verschijnt als het om snoekbaars gaat. De kleuren "Purple Plum" en "Waka Ayu" zijn de zowat mijn favoriete kleuren.

  • Jan Maex Lucky John

Op 2: Hogy Shrimp (Lucky John)

De 3" is een echte killer op de snoekbaars. Zowel op de c-rig en de dropshot kan de Hogy Shimp perfect gevist worden. Maar zeker ook op een super licht loodkopje kan de Shrimp het verschil maken. Nog een tip: laat de Shrimp even rusten op de bodem....

  • Jan Maex Lucky John

En op 3: Hama Stick (Lucky John)

Onder het motto "less is more" zet ik hem op 3. Geen zware trillingen door een schoepstaart maar toch nog een subtiele beweging in het water. Tik hem lichtjes binnen op de dropshot of vis hem binnen op een licht loodkopje.

Nu vraag ik Mathieu Vanseer om zijn top 3 voor snoekbaars met ons te delen.

Groetjes Jan

  • Jan Maex Lucky John
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.