Visverslagen

Carolina rig

Vismateriaal recensies

Imx Pro Blue 903C

Hengelsport nieuws

Vis TV

logo

Over ons

Van alle hengelsportwinkels in België is Hengelsport De Kock de winkel gespecialiseerd in roofvismateriaal. Met het breedste gamma kunstaas, hengels, reels en molens van de BENELUX werd De Kock een trekplijster voor snoek, snoekbaars, baars, roofblei en zeebaars vissers. Op donderdagavond maakt Peter De Kock er graag een gezellige avond van met klanten en bevriende vissers.

  

Er zijn steeds meer mensen die zich aangetrokken voelen tot het roofvissen. Ze genieten van de natuur aan of op het water maar hebben het veelal moeilijk om een visje te vangen. Ze passen technieken toe van “ kenners “ uit de familie en /of vriendenkring  maar komen daarmee veelal niet tot regelmatige vangsten. 
Om te voorkomen dat roofvissers in spe, na de aanschaf van het meest geschikte roofvismateriaal, ontmoedigd zouden raken besloot Peter De Kock, bij de start van zijn roofvis winkel, om het anders aan te pakken dan andere hengelsport winkels. Hij zou volledig in zetten op beleving en onderricht. 
Daardoor komen roofvissers al zappend voor Tv, of mits de juiste zoektermen op het internet, al eens op een reportage of artikel van Hengelsport De Kock terecht.  Daar worden ze veelal voor het eerst geconfronteerd met een totaal nieuwe visie op het roofvissen. Ze lezen visverslagen en equiperen zich, met behulp van het advies van Peter en zijn Pro Staf Team, met de materialen die het best aansluiten bij de tips en de technieken die ze uitgelegd kregen. 
Na de investering in materiaal doen de slimste onder de roofvissers de investering van hun leven; ze gaan met Hengelsport De Kock op workshop. Ze zetten hun trots aan de kant en laten zich helpen om theoretische kennis om te zetten in de praktijk en zo wordt vissen vangen. Daarenboven onderhouden ze contact met het Pro Staf Team omdat ze weten dat dit de leercruve erg gunstig beïnvloed. Ze bezoeken de winkel op donderdag avond want dan helpen leden van het Pro Staf Team leergierige vissers vooruit met tips over materiaal,  technieken, montages en seizoensgebonden gedragspatronen van roofvissen. Al ruim tien jaar delen roofvissers hier hun ervaringen. De beste leerlingen van toen helpen nu anderen vooruit en zo werd Hengelsport De Kock de meng zone, de vruchtbare grond, voor mensen die de zelfde passie delen.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.