Peter Kneepkens Baars

Hier volgt mijn top 3 voor baars!

  • Peter Kneepkens

Hallo iedereen,
Mijn naam is Peter Kneepkens prostaffer voor @rt-Baits.
Vanaf vandaag gaan we de roofvis-estafette weer starten,hierbij gaan we onze top 3 shads voor het roofvissen bekend maken.
Mij is gevraagd dit te doen voor de baars,aangezien de baars en snoekbaars mijn target vissen zijn,zowel op kanaal als op rivier,vanaf de kant en vanuit de bellyboat.
Hier zijn ze.

-Nr 1- de kleinste telg van de artbaits familie.
De firebolt 6 cm kleur green goblin met een vol of geribbeld buikje op een loodkopje van 2 gram ,deze shad heeft me al menig grote baarzen opgeleverd op het kanaal en op de rivier,geen enkele baars kan de verleiding van dit top shadje weerstaan.

  • Firebolt

-Nr 2- de ribbit 11 cm kleur watermelon
Ideaal voor in het voorjaar en de koude dagen als de vissen niet al te actief zijn en gewoon een grote snelle hap willen .
Deze shad kan je al werpend bijna stil laten hangen in het water,dit door het ontwerp van de shad in combinatie met een 2 tot 7 gram loodkop,ideaal om stil te laten liggen op de bodem of al kruipend over de bodem binnen te vissen.

  • Ribbit

-Nr 3- last butt not least,Mijn altime favoriet.

De baby-jiver 8cm kleur Motoroil.
De jiver is in elke situatie inzetbaar ,elk seizoen ,elke omstandigheden op het water.
Het liefst vis ik deze shad in combinatie met een 4 gram erie loodkop,de actie van deze staart is gewoon geweldig, tikje nerveus en als je hem vist kan je aanbeten verwachten van baars,snoekbaars en zelfs snoek ,geen enkele vis kan dit hapje voorbij laten gaan .

Deze waren ze beste mensen ,ik wens jullie nog allemaal goede vangsten voor het nieuwe jaar .
Bij deze geef ik de fakkel door aan GILLES KOOLEN..

  • Jiver
  • Jiver
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.