Visverslagen

Carolina rig

Vismateriaal recensies

Imx Pro Blue 903C

Hengelsport nieuws

Vis TV

logo

Roofvis materiaal

Kunstaas

kunstaas roofvis

De leden van ons Pro Staf Team schreven een indrukwekkend aantal visverslagen waarin ze uit de doeken doen hoe ze roofvissen verleiden. Daarnaast krijgen ze van mij vaak de opdracht om met een bepaald kunstaas aan de slag te gaan en hun bevindingen neer te pennen in een kunstaas recensie. Ze worden niet alleen op stap gestuurd om onze lokale roofvissen te belagen, ook de vissen in het verre noorden en zuiden maakten al kennis met ons aanbod. Onder elke review is er plaats voor een reactie of kan je indien gewenst een vraag stellen. Veel leesplezier!
Peter De Kock

Hengels

roofvishengelsVoor de roofvissers die, omwille van het grote aanbod aan roofvis hengels, door het bos de bomen niet meer zien, posten onze Pro Staffers hier hun bevindingen. We sturen ze op pad met hengels van verschillende merken, maar ook met de hengels die ik zelf ontwerp en door gespecialeerde bedrijven laat produceren. Elke techniek vereist zijn eigen specifieke hengel en daar maakt ons team je wegwijs in. Elke recensie bied de mogelijkheid om te reageren of een vraag te stellen, mocht je die nog hebben. Veel leesplezier!
De Kock Peter 

Kunstaas montages

kunstaas montagesEr bestaan tal van manieren om shads te monteren en te gebruiken. Afhankelijk van het soort en de grootte wordt de montage aangepast. Om u wegwijs te maken in deze maken onze Pro Staffers montage reviews en geven ze shad montage workshops. Ze hebben het over snoek onderlijnen, visknopen, loodkoppen, drop shot, texas-, carolina rigs enz... Mocht je na het lezen van een review nog vragen hebben dan kan je inloggen en de auteur je vraag stellen. Veel leesplezier!
Peter De Kock 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.