Technical Boxes in de Webshop!

 • Tech Box

Beste Klanten,

De tijd van Dropshotten, Carolina Riggen, Craws en Creatures komt er weer stilaan aan, daarom hebben wij het jullie gemakkelijk gemaakt.
Wij hebben enkele verschillende Technical Rig Boxen gemaakt waar alles in zit wat je nodig hebt voor een bepaalde techniek.

Volgende boxen zijn beschikbaar via de webshop, je vindt ze op de voorpagina tussen de Featured Items. Natuurlijk kan je ze ook gewoon in de winkel kopen, maar gelieve ze wel even te bestellen want ze staan niet klaar, we stellen ze samen op bestelling!
Elke Box bestaat uit 1 of 2 kleine handige tackleboxen. Bestellingen via de webshop worden gratis verstuurd zoals de Pandemic After Boxen!

Dit hebben we voor u gemaakt:

Carolina & Texas Rig Box is samengesteld uit worm-, flipping en carolina barrel weights, uiteraard allemaal hoge kwaliteit tungsten, een assortiment ewg haken van Ryugi en Fudo, glass beads, barrel swivels en stoppertjes. Bovendien zit dit alles in een mooi doosje dat zo in je zak past. Ook zit er een 2de doosje bij met een selectie shads, wormen, kreeften en creatures! De inhoud van het doosje softbaits kan wijzigen naargelang het seizoen.

Dropshot & Kickback Rig Box voor Baars. Deze box bestaat uit 2 handige doosjes. 1 doosje met terminal tackle zoals verschillende maten, vormen en gewichten dropshot lood, 2 maten haken en driewegswartels voor de kickback rig. Het 2de doosje is gevuld met aasjes voor baarzen tot 25 a 30cm. De inhoud van het doosje softbaits kan wijzigen naargelang het seizoen.

Dropshot & Kickback Rig Box voor grotere Baarzen en Snoekbaars. Ook deze box bestaat uit een klein doosje met terminal tackle zoals verschillende maten en modellen dropshot lood en een mooi assortiment kwaliteits haken van Ryugi en Nogales in grotere maten dan die in de baars box. Het 2de doosje (een groter model) is gevuld met aasjes tot 4" voor baarzen en snoekbaarzen. De inhoud van het doosje softbaits kan wijzigen naargelang het seizoen.

The Ultimate Rig Box (TERMINAL TACKLE ONLY) is een totaalpakket met enkele mooie extra's. Deze box is super compleet! Hij bevat een assortiment Dropshot en EWG Worm haken, Glass Beads, Driewegswartels, Stoppertjes, Barrel Swivels, Tungsten Worm-, Flipping-, Carolina Barrel Weights, Dropshot lood in verschillende gewichten en vormen, een assortiment loden Cheburashka's, Ned Rig Heads in 2 haakmaten en gewichten, 2 Tokyo Rigs en 2 Jika Rigs. De Jika Rigs zijn volledig gemonteerd, op de Tokyo Rigs kan je zelf het gewenste gewicht monteren! In deze box zit dus enkel Terminal Tackle. Wil je er graag aangepaste aasjes bij dan kan dat! Dan bestel je de Ultimate Rig Box. Bij deze box zit een 2de doosje met aasjes, waaronder enkele Z-Man aasjes voor de Ned Rig! De Neko Rig is niet vertegenwoordigd in deze box.

De instructies voor het maken van alle Rigs kan je gratis downloaden in onze webshop! Je opent het product en rechts in het tekstje staat de download link voor de PDF! Wil je graag een papieren versie bij je bestelling, vermeld het dan even!

 • carolina Texas rig
 • Dropshot & kickback baars
 • Dropshot & kickback baars
 • Dropshot & kickback baars
 • Dropshot & kickback Snoekbaars
 • Dropshot & kickback Snoekbaars
 • Dropshot & kickback Snoekbaars
 • Ultimate Rig Box
 • Ultimate Rig Box TERMINAL TACKLE ONLY
 • Ultimate Rig Box
 • Ultimate Rig Box
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.