Ultra UV Floating Creatures

  • Fox Rage

Beste Klanten,

Nieuw van Fox Rage : Ultra UV Floating Creatures !

Zoals de naam het al zegt zijn deze softbaits super floating, ideaal voor het vissen op een Ned Rig, Texas Rig , Carolina Rig, Neko Rig, Dropshot Rig en natuurlijk ook op een gewone Jighead.
Wij hebben 4 modellen uit de nieuwe softbait reeks in zowel natuurlijke als in fluo kleuren.
Volgende modellen hebben wij voor u op voorraad :

Funky Worm : Doet denken aan het profiel van een tube, maar dan met een volle body. De tentakels blijven na de beweging van de Ned head nog even na trillen en bewegen, kortweg een mooie geloofwaardige kreeft imitatie of zelfs een klein visje dat naar voedsel zoekt. Zonder twijfel een mooie softbait om te dropshotten!

Crayfish : De Crayfish is een vrij gedetailleerde kreeft imitatie. Haak hem iets te ver op je Ned head zoadat zijn platte kreeftenstaart een beetje over de Ned head gebogen zit, zo ziet hij er nog realistischer uit!

Shovel Shad : De Shovel shad heeft een grote platte oversized staart die met de kleinste beweging van de hengeltop of gewoon door hem te verplaatsen over ongelijke bodem, heel mooi, natuurlijk en subtiel zal wapperen. Een zeer mooie aasvis imitatie. Mensen die van verticalen houden gaan hier ongetwijfeld de meerwaarde van zien!

Swing Ball : De Swing Ball is een worm met een gesegmenteerd lijfje, een dunne staart met een grote bol erop! Als je hem vastpakt is het bijna onmogelijk om hem stil te houden, dus de wind in je lijn, een lichte stroming zijn genoeg om deze mooie softbait subtiel ter plaatse te laten kwispelen! Ook weer een zeer mooie softbait om mee te dropshotten

Kom zeker eens bekijken!

  • Ultra UV Floating Creatures
  • Ultra UV Floating Creatures
  • Ultra UV Floating Creatures
  • Ultra UV Floating Creatures
  • Ultra UV Floating Creatures
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.