Vis TV

Filmpjes PlattelandsTV

logo

Al onze oude filmpjes van PlattelandsTV hebben we voor jullie verzameld op onze Youtube Pagina

Hier is een overzicht van de filmpjes met bijhorende links:

Vissen op GT in Madagascar

GT Fishing

Een filmpje van onze visreis naar Madagascar/Nosy Be waar we met Nirvana Fishing enkele dagen op GT's geweest zijn. In totaal 130 vissen met als uitschieter een GT van 1.40m en 60kg.

groetjes,

Marc Vanholst

Lucky John 2018

Lucky John 2018

Een voorproefje van de nieuwe Lucky John aasjes voor 2018!

Nayada 2" reeds verkrijgbaar

Trick Worm 2" coming soon

Spanky Worm 3.2" coming soon

Baby Rockfish 2.4" coming soon

Hogy Shrimp 2.2" coming soon

 

Enjoy!

Trevally snaps my rod :)

vissen op trevally

Robin ving een koperen trevally tijdens het vissen met de plug. Net voor het landen, geeft de vis een laatste tik, waardoor zijn hengel breekt...

Meerval drill

meerval grensmaas

Geoffrey Leurs (Pro Staff Hengelsport de Kock) is samen met Andy Vanmol (Pro Staff Lucky John) op de Grensmaas op snoekbaars aan het vissen wanneer hij onverwachts een flinke meerval aan de haak slaat! Enjoy...

Barramundi Wilderness Island

Robin laatons mee genieten van de onderwater pracht nabij Welderness Island in Australië.
Neem een kijkje, en geniet van West-Australische overvloed.

Trollen op roofvis

trollen op snoek en andere roofvis

Danny Dillen trok er samen met Peter op uit om te gaan trollen op roofvis. Danny laat ons zien dat trollen niet persé saai moet zijn.

klik hier knop

Roofvissen vanuit de kayak

roofvissen vanuit de kayak

Peter werd met enkele Pro Staff leden door Mark Van Dijk Yachting uitgenodigd om er eens op uit te gaan om te gaan roofvissen vanuit de Hobie kayak. Plattelandstv maakte er een mooi berslag van.

lees meer  

Urban river fishing

river fishing urban

Street fishing kennen we intussen allemaal. De zelfde visserij in de zelfde omgeving vanuit de boot noemt men Urban River Fishing. Ons team ging met Plattelands tv op stap voor een demonstratie.

lees meer

Snoekbaars vissen in de dokken van Antwerpen

in de dokken op snoekbaars vissen

William en Peter trokken er met plattelandsTV op uit voor een filmpje over snoekbaars vissen in de dokken van Antwerpen. Ze hebben over de seizoenen, de montages en het gebruikte materiaal. Daarenboven verschijnen er natuurlijk ook wat snoekbaarzen voor de lens.

klik hier

Op platvis vissen op de noordzee

Als het roofvisseizoen ten einde loopt in Nederland neemt Peter met zijn vismaten de tijd om op platvis te gaan vissen op de Noordzee. Rekening houdend met de stroming passen ze hun montage aan.


lees meer

Polder vissen in de zomer

zomer vissen in de polder

Danny en Peter tonen hoe men in dichtbegroeide zomer polders toch op snoek kan vissen. Een hele reeks hard kunstaas passeert de revue maar het is uiteindelijk zacht kunstaas dat de klus klaart.

klik hier

Snoekbaarzen op laag water

snoekbaars vangen op laag water

Peter en Bart nodigden Plattelandstv uit voor een dagje werpend vissen op snoekbaars. Ze laten zien hoe de dikste snoekbaarzen te vangen zijn op laag water.

klik hier knop

Baars vissen

baars vissen

Specifiek vissen op grote baarzen wordt niet veel gedaan. Zowel Peter als Marc maken er echter geregeld werk van. Ze trokken met Plattelandstv het grote water op om de grote baarzen aan de tand te voelen. 

klik hier knop

Makreel vissen

makreel vissen

Zoals elk jaar gaat Peter er, met enkele Pro Staf leden, op uit om op makreel te vissen. Plattelandstv ging mee op een vistrip waarbij niet het hijsen van grote aantallen vis centraal staat. Au contraire, er werd ultralicht op makreel gevist. 

klik hier knop

Vis tv : verticalen op het Hollands Diep

Verticalen op snoekbaars op het Hollands diep

Visvangst TV mocht meemaken hoe Sven er met maten op uit trekt voor een leuke en visrijke dag op het Hollands Diep. Peter, Guy en, Sven geven duiding bij het verticalen, diagonalen en werpen op snoekbaars.  

klik hier knop

Baarsvissen vanuit de bellyboat

Baars vissen vanuit de bellyboat

Visvangst tv trok er met het Hengelsport De Kock pro staf team op uit om vanuit de belly boat te vissen op baars. In deze video maak je kennis met de beginselen van het belly boat vissen en het verticalen op baars en snoekbaars.

lees meer knop

Snoeken op groot water

Snoeken op de grote meren

Nico en Peter gingen met Plattelands TV op stap om te snoeken op groot water. De Mad Ball, de nieuwe spruit uit de DK Jerk Collection, deed het betere werk.

klik hier knop

Workshop snoekbaars vissen vanaf de kant

Onze workshop snoekbaars vissen, vanaf de oever gaat weer van start. Voor wie nieuwsgierig is naar hoe het er op zo'n workshop aan toe gaat, maakte Plattelands TV een filmpje.

klik hier

Roofblei grensmaas

roofblei vissen op de grensmaas

Johan ging met oppervlakte pluggen aan de slag op de grensmaas. Hij laat ons in een filmpje zien hoe hij met de twitch techniek de roofblei over de streep trekt.

Pagina's

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.