Visverslagen

Carolina rig

Vismateriaal recensies

Imx Pro Blue 903C

Hengelsport nieuws

Vis TV

logo

Roofvissen

Snoekbaars

snoekbaars visverslagen

De leden van ons Pro Staf Team trekken er geregeld op uit om op snoekbaars te vissen. De visverslagen die ze over deze roofvissen maken staan vol met tips & tricks om de snoekbaarzen aan de vinnen te komen. De meest uiteenlopende methodes en technieken om te vissen op snoekbaars worden uit de doeken gedaan. Een klik op de foto leidt je naar een overzicht. Mocht je na het lezen van een artikel nog vragen hebben, log dan in en stel de auteur je vraag. Veel lees plezier.

 Peter De Kock

Snoek

vangsmeldingen snoek

Houd u ook van snoekvissen? Dan zullen de vangstverslagen van de leden van ons Pro Staf Team u zeker boeien. Ze bewezen hun kunnen op roofviswed-
strijden en willen hun vaardigheden graag met u delen. Ze hebben het over vissen met kunstaas, over snoek montages, technieken en stekken. Elk verslag werd aangevuld met een reactie ruimte. Daar kan je in loggen, reageren of een vraag stelen aan de auteur. Veel leesplezier!
De Kock Peter

Baars

baars vangstmeldingen

Baarsvissen wordt steeds populairder maar wie weet er iets over te vertellen? De leden van ons Pro Staf Team zijn vaak op pad ter voorbereiding van roofvis wedstrijden waar baars vangen vaak noodzakelijk is om resultaat te halen. De ervaring die ze zo op deden delen ze via visverslagen. Ze gaan dieper in op het gedrag van deze mooie vissoort en geven tips en tricks om ze te vangen. De meest uiteenlopende rigs en kunstaas montages komen aan bod. Heb je na het lezen van hun verslagen nog vragen dan kan je inloggen en reageren. Veel leesplezier!
Peter De Kock

Roofblei

roofblei visverlagen

Er bestaat geen visserij die zo onvoorspelbaar is als het roofblei vissen. Ochtend- en avondsessies van onze Pro Staffers geven toch een beeld van het gedrag van deze krachtige vissen. Daarmee hielpen ze al direct een paar misverstanden de wereld uit en wordt de kans op succes al een stuk groter. Ze delen hun ervaring door middel van visverslagen en filmpjes. Mocht je toch nog vragen hebben dan kan je in loggen en de auteur van het artikel een reactie sturen. Veel leesplezier!
De Kock Peter

Zeebaars

vangstmeldingen zeebaarsWe vissen al jaren op roofvissen volgens het no kill principe en zien niet waarom we, omwille van een bag limit, een prachtige sportvis als de zeebaars links zouden laten liggen. Mark, Johan, Koen en ik zelf zullen met regelmaat vangstmeldingen doen van onze baars vangsten op zee. We gaan daarenboven op zoek naar leuke alterntieven en houden jullie daarvan op de hoogte.  Onder elk verslag kan je in loggen en een reactie toevoegen. Veel leesplezier!
Peter De Kock

Barbeel

barbeel vissen link Robin kreeg de smaak te pakken om met kunstaas op barbeel te vissen en laat ons met enkele verslagen mee genieten van zijn avonturen op de Grensmaas. Hij deelt snoekbaars te vissen. Hij is gul met tips & tricks ebn legt ons uit wat de beste visstekken zijn om op barbeel te vissen. Twee technieken om deze prachtige sportvis aan de vinnen te komen worden uit de doeken gedaan. Klik op de foto voor een overzicht. Mocht je na het lezen van een artikel nog vragen hebben, log dan in en stel de auteur je vraag. Veel lees plezier.

 Peter De Kock

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.