Workshop Snoek Update

  • workshop

Even ter herhaling , we gaan vissen in de polders van HSV Groot Rotterdam. HSV Groot Rotterdam stelt 10 vrijstellingen ter beschikking voor mensen die niet in het bezit zijn van een Vispas!
Heb je altijd al in de polder willen vissen, maar heb je geen vispas, dan is dit je kans om eens kennis te maken! Op deze workshop is plaats voor 24 deelnemers! (10 zonder Vispas en 14 met Vispas HSV Groot Rotterdam of Het Groene Hart)

UPDATE: Er zijn momenteel nog 4 vrijstellingen en 4 plaatsen voor mensen met een vispas!

Inschrijven kan door te mailen naar dekockhengelsport@gmail.com met de vermelding of je WEL of NIET in het bezit bent van een Vispas. Van de deelnemers zonder Vispas heb ik naam, voornaam en geboortedatum nodig voor de vrijstelling.
Op Donderdag 20 Februari houden we een info avond in de winkel, waar we u zo goed mogelijk gaan informeren en helpen met uw hengel en kunstaas keuze! De precieze locatie weten we momenteel nog niet, maar op de info avond wordt bekent gemaakt waar we gaan vissen en waar we samen komen. De info avond begint om 19h00.

De workshop kost 50€ per persoon, betalen kan in de winkel op de info avond. In ruil krijgt je een waardebon van 50€ waarmee je je tacklebox kan vullen voor de workshop. Met andere woorden, de workshop is gratis!

Wees er snel bij!

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.