Zander Battle

  • zander battle

2018 is al vol op gang dus het is tijd om aan de wedstrijden te beginnen!
Aangezien er veel mensen zijn die terug een wedstrijd op het legendarische Albertkanaal willen vissen hebben we besloten om er een Zander Battle van te maken!
De Zander Battle wordt gesponsord door Lucky John en Hengelsport de Kock.
De battle zal doorgaan op zaterdag 5 Mei 2018. Op een zaterdag omdat de snoekbaarzen gewoon veel beter bijten wanneer er stroming staat!
We gaan het volgende concept toepassen. De inschrijving is 20€ per persoon en iedereen krijgt hiervoor een waardebon van Hengelsport de Kock van 20€ in de plaats!
Zo kan je je eigen goodiebag samenstellen. De winnaar krijgt een mooie trofee en de top 3 krijgt een zorgvuldig geselecteerd kunstaas pakketje!
De puntentelling gaat heel eenvoudig zijn : 1 punt per cm snoekbaars, dus diegene met de meeste centimeters aan snoekbaars wint!
Van elke vis moet een foto worden gemaakt op een meetlint (zelf mee te brengen) ik zorg voor geplastificeerde kaartjes die bij op de foto moeten staan!
Iedere visser moet voorzien zijn van een schepnet (als je samen met je maat vist is 1 schepnet uiteraard voldoende) en zorgvuldig met de vissen omgaan,
maar ik twijfel er niet aan dat dit sowieso zal gebeuren. Uiteraard dient elke visser in het bezit te zijn van een geldig visverlof.
Zoals altijd wordt er enkel met kunstaas gevist!
Na de wedstrijd voorzien wij bier,cola en hotdogs aan 1€.

We zijn nu met 34 deelnemers! Op 50 sluit ik de inschrijvingen!

Bij deze open ik de inschrijvingen! Inschrijven kan door te mailen naar Dkpredatorgames@gmail.com en 20€ over te schrijven naar BE72 0018 0951 7216 (Vos Marco).
Inschrijven kan tot en met zondag 22 April. Je inschrijving is pas definitief als ik het geld ontvangen heb, je krijgt een bevestigingsmail.
Omdat de deelnemers van 2017 het parcours al kennen ga ik het ruim op voorhand bekent maken. Mag ik vragen om het parcours in de week van de wedstrijd NIET te bevissen.
Of wanneer je het echt niet kan laten met veeeeel te kleine haken te vissen, haakpunt naar de rug van je shad te plooien of een cheburashka met een corkscrew erop ipv een haak.
Op deze manier kom je evenveel te weten over het water en mogelijke hotspots en blijven de vissen "ongestoord". Thx!

Greetzz Marco

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.